diumenge, 11 de maig del 2008

Jclic

Fa uns dies, a classe de ntae varem fer el nostre primer jclic. Per fer-lo vam seguir els següents passos:

- Després vam redimensionar-les a 120x120 les fruites individuals i 600x400 la imatge de moltes fruites. (Per fer-ho vam usar el gimp).

- Vam continuar anant al jclic author i allí i vam crear un nou projecte anomenat: fruites.jclic.zio.

- A continuació vam pujar les fotos ja redimensionades a la mediateca del jclic.author.

- Seguidament vam continuar anant a activitats i vam clicar a puzle d'intercanvi on de nom vam posar-li: puzlefruites (sense espais ni accents, important).

- Després vam posar el format, el grandària i la imatge que vam trobar més oportú per les peces del trencaclosques (aquí vam usar la imatge de la panera de fruites, 600x400).

- En acabat de fer totes les modificacions possibles vam visualitzar el joc mitjançant el boto de "play".
- A continuació, després de veure que el trencaclosques estava bé vam decidir fer una altra activitat: puzle d'intercanvi; que consisteix en escriure una frase que després l'haurem d'ordenar.

- La última activitat que vam haver de fer va ser: l'associació simple; consisteix en posar una imatge i al costat la paraula corresponent. Quan posem "play" veurem que les paraules i les imatges es barregen i que nosaltres les hem de relacionar.

- En acabat ho guardem.

- Un cop acabada tota la feina del jclic author ens hem dirigit a googlepages on, dins del nostre correu de gmail, hem creat una pàgina per a que qualsevol persona pugui accedir al nostre joc de jclic.


*Finalment aquí teniu la mostra de la meva activitat de jclic:
http://carlajujitsu.googlepages.com/activitat