diumenge, 18 de maig del 2008

PPS

El programa power point és molt usat per fer presentacions, ja siguin d’imatges com de textos. A classe de NTAE vam poder comprovar la multitud de coses que es poden fer gràcies als efectes d’entrada, sortida i transicions, a part dels de so i imatge.

Usant aquest programa per explicar una espècie de conte, vam crear una diapositiva on vam inserir una imatge de fons prèviament buscada per internet i unes imatges predissenyades del mateix programa (un lleó, un nen i un nen plorant). Després d’inserir totes les imatges pertinents vam començar amb els efectes: primer de tot vam crear un efecte d’entrada per al nen i per al lleó. Després de fer-los entrar vam posar-los un efecte de transició, el qual el varem fer a mà alçada (aquesta opció ens permet escollir el traç que volem que la imatge segueixi). Tot seguit, amb el programa audacity vam crear els efectes sonors: el rugit d’un lleó i el plor d’una criatura. Amb els efectes sonors que vam aconseguir crear amb l’audacity varem aconseguir donar un realisme a les imatges. Quan entrava el lleó, aquest rugia i abans que acabes de rugir el nen es posava a plorar. Amb molt poc temps vam aconseguir donar credibilitat al "conte" i tot fet en 15 minuts.

http://carlajujitsu.googlepages.com/ppsselva

Així doncs, amb aquesta pràctica vaig poder comprovar que amb el programa power point es poden fer moltes més coses de les que m’imaginava. Després d’això crec que aquest programa em serà molt útil en el dia a dia a l’aula i serà un programa molt usat per mi.